Deelname aan de Amsterdamse CultuurBoot in Canal Parade

Maar liefst 21 uiteenlopende culturele instellingen en organisaties waren vertegenwoordigd op de CultuurBoot, die op zaterdag 4 augustus meevoer in de feestelijke Canal Parade in de hoofdstad. Met elkaar vormden de instellingen een prachtige doorsnede van het rijke culturele leven van Amsterdam en Nederland. De boot liet zien dat cultuur de zuurstof is voor verdraagzaamheid, respect en integratie – en dus onmisbaar is in Amsterdam. Het thema van 2012 was ‘Cultuurboot… the beat goes on’ en dat thema werd ondersteund door de band Segura en swingende deelnemers in het zwart. De Canal Parade werd live gestreamd op internet en was zo wereldwijd te volgen.

Deelnemers van de Cultuurboot in 2012 waren: